Skip to main content

Skärande bearbetning

Vi är väldigt stolta över vår maskinpark och vi jobbar ständigt med att utveckla den. 5-axlig bearbetning var det som la grunden för LG Produktion och det syns rätt väl när man går ut i verkstaden och ser en rad av 5-axliga fräsar. Att få så mycket det går klart i en och samma maskin på en uppspänning var vi tidiga med men ses idag som en självklarhet.

En sak är säker, övning och tid ger erfarenhet. Så att bearbeta effektivt i fleraxliga maskiner oavsett om det är en svarv eller fräs är något vi med stolthet kan säga att vi är proffs på.

Vi har en väldigt varierande produktion och tillverkar ca 2.500 OLIKA detaljer om året. Allt från riktigt avancerade detaljer med många timmars bearbetning styck till väldigt simpla bitar som är klara under minuten.

Allt från 1 st till serier på 100.000 st

Maskinparken är uppbyggd för att klara det mesta. Vi kör konstant blandade seriestorlekar, allt från 1 st till serier på 100.000 st. Det kan var aluminium, plast, stål, rostfritt, mässing, gjutgods m.m. Allt möjligt helt enkelt. Är det material som går att fräsa eller svarva i så är vår verkstad redo.